Welkom op onze bedrijfspresentatie

Via onze website kunnen wij u een goede indruk geven van ons bedrijf en de kwaliteiten. Wij zijn al vanaf 1969 actief op het gebied van Caravans, Campers, Kampeerauto's, tenten en outdoor. U kunt bij ons terecht met alle merken caravans, Campers en kampeerauto's voor onderhoud en schadeherstel. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van sandwichwanden. Ook kunnnen wij caravan- verzekeringen, schadeafwinkkeleingen en taxaties voor u verzorgen. Maak wel tijdig een afspraak om in het hoogseizoen terleurstellingen te voorkomen.

Onze merken o.a. :  Chateau, Burstner, Fendt, Dethleffs, Carado, Hymer, Swift, Sprite, T@B

Voor onze occasions klik hier

Drukke Dagen
Natuurlijk zijn wij blij met een gezellige drukte in onze showroom. Het kan echter op die dagen wel eens gebeuren dat wij helaas onvoldoende tijd hebben om iedereen uitgebreid te adviseren. En dat is jammer, want juist het geven van een goed advies vinden wij erg belangrijk. Vandaar dat wij u aanraden om, indien mogelijk, op rustige momenten te komen. Bijvoorbeeld 's ochtends op een doordeweekse dag zodat u alle aandacht van ons krijgt, die U verdient.

Openingstijden:
's Maandag zijn wij gesloten
Dinsdag t/m vrijdag zijn wij open
van 09.00 tot 17.30 uur
Tussen de middag pauzeren
wij van 12.30 tot 13.30 uur
Zaterdags zijn wij open
van 09.00 tot 16.00 uur

lees verder lees verder

DE JONG CARAVANBEDRIJF CARAVAN DEALER HATTEM
INDUSTRIETERREIN DE NETELHORST 1 | 8051 KE HATTEM | Telefoon 038 - 444 37 77 | Email

Google maps

Branche:
Caravanbedrijf, Caravandealer, Caravans, Campers, Kampeerauto's, Stacaravans, Voortenten, Accessoires, Verhuur, Onderhoud, en verkoop.

Verzorgingsgebied:
Wij werken door heel Nederland met name in Gelderland, Hattem, Zwolle, Heerde, Epe, Vaassen, Apeldoorn, Raalte, Kampen, Dalfsen, Ommen, Meppel, Oldebroek, Wezep, Elburg