meubelen putten

'De Kunst van het wonen' vindt u bij Hoogebeen interieur

Wie bij Hoogebeen binnenkomt, voelt zich direct omringd door alles wat wonen tot een echt genot maakt. De sfeer ademt vooral luxe: van eigentijds modern tot tijdloos klassiek, alles met een onmiskenbaar hedendaagse toon.

De prachtige zaak van Hoogebeen aan de Dorpsstraat in Putten is het mecca voor de mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke interieurstijl. Een uitgebreide en exclusieve collectie meubelen, verlichting, en woonaccessoires wordt gepresenteerd in een showroom van maar liefst 2400 m2, verdeeld over drie sfeervolle etages.

Creativiteit gaat hand in hand met topkwaliteit

Ieder seizoen wordt de collectie uitgebreid met exclusieve meubelen die op de diverse beurzen in binnen- & buitenland worden gevonden. Een bezoek aan de showroom is keer op keer inspirerend...

Een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z'n harmonie in een doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. U kunt er terecht voor een los meubel of accessoire, maar ook voor een gedetailleerd interieurplan. Dankzij een schat aan ervaring, een brede kijk op wat er mogelijk is, een grote dosis creativiteit en natuurlijk de omvangrijke Hoogebeen huiscollectie creëert Hoogebeen Interieur telkens weer unieke, spraakmakende en zeer persoonlijke ontwerpen.

U bent van harte welkom om dit alles te ontdekken !!

 

HOOGEBEEN INTERIEUR | DORPSTRAAT 36 - 38 | 3881 BD PUTTEN | TEL. 0341 - 35 32 92
KLASSIEKE EN MODERNE MEUBELEN REGIO: PUTTEN ERMELO HARDERWIJK

Locatie

hoogebeen interieur, woninginrichting, klassieke, moderne, meubelen, woonaccessoires, meubelspeciaalzaak, verlichting, woondecoratie, Bankstellen, Tafels, Stoelen, Salonkasten, Kasten, Eethoek, Lampen, Decoratie, Gelderland, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk, Amersfoort, Garderen, Zeewolde hoogebeen interieur, woninginrichting, klassieke, moderne, meubelen, woonaccessoires, meubelspeciaalzaak, verlichting, woondecoratie, Bankstellen, Tafels, Stoelen, Salonkasten, Kasten, Eethoek, Lampen, Decoratie, Gelderland, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk, Amersfoort, Garderen, Zeewolde